Lidt mere om mig

Jeg blev født 1/7- 1977 kl. 7 om morgenen på fødselsanstalten i Aarhus.

Jeg havde min barndom i Vitten nuværende Faurskov kommune, sammen med min mor og far og storebror og storesøster. Jeg gik i skole i Hinnerup til og med 10. klasse. Efter folkeskolen gik jeg i lære som bager, ved Bæks bageri i Hammel. Dengang var der 3 bagerier i Hammel, nu er der ingen.

Jeg havde en fantastisk læretid, hvor mester lærte mig alt om brød og kager. Dog lærte jeg nok endnu mere om livet som helhed.

Min tid i militæret

Efter endt læretid kom jeg i søværnet i 9 måneder.

Herefter havde jeg nogle dannelses år hvor jeg rejste rundt i Australien i en periode. Så havde jeg forskellige jobs som bagersvend i Danmark. Ligesom jeg boede og arbejdede som bager i USA i 1,5 år.

I USA mødte jeg, gennem en fælles bekendt, Line som arbejdede som Aupair i San Fransisco.

Vi tog hjem hver for sig, mødtes efterfølgende til en fest i Holstebro, og har nu været gift i 17 år.

Vores hjem i Vildbjerg på Videbækvej

Tilbage i Danmark begyndte Line at uddanne sig til lægesekretær og jeg startede på HF, og læste bagefter finansøkonom. Da vi var næsten færdige med vores uddannelser, købte vi ejendommen på Videbækvej. Her bår vi stadig, nu sammen med vores 4 børn; Victoria 14 år, Josephine 13 år, Alberthe 10 år og Zacharias 8 år. Som ny udlært finansøkonom i 2007  hvor finansmarkederne havde fået slået pusten ud, var det ikke let at finde et job i branchen. Derfor tog jeg et vikariat i Vestas, og lavede derefter vindmøller i 11 år. Inden jeg fik mit nuværende job som produktionsleder ved Trehøje Døre i Ørnhøj.

Som barn prøvede jeg an med forskellige fritidsaktiviteter. Det var dog spejderlivet som fængede. Først som almindelig spejder, og senere som leder for børn fra 6-10 år.

Hvorfor politik?

De sidste 7 år har jeg siddet i skolebestyrelsen på Vildbjerg skole. Den indsigt jeg har fået herigennem, er en af årsagerne til at jeg stiller op til kommunalvalget.

Læs mere om hvad jeg vil arbejde for HER

Du kan læse mere om Venstre i Herning Kommune HER