Vi stemmer på Jacob

I løbet af den kommende tid vil du her kunne læse hvem der anbefaler en stemme på mig til byrådsvalget den 16. november 2021.


Jens Christian Nørtoft Bækgaard

I skolebestyrelsen på Vildbjerg skole har jeg igennem de sidste 7 år samarbejdet med Jacob.

Derfor kan jeg sige at en stemme på Jacob , er en stemme på pålidelighed, handlekraft og lokal forankring.

Steffen S. Plasmann:
Jeg har kendt Jacob igennem flere år som ”nabo” på Tiphede, indtil vi selv flyttede til Vildbjerg.

Jacob er en ihærdig fyr som kan holde flere bolde i luften, uden at tabe dem. Igennem vores naboskab har vi haft mange gode snakke, også om politik og jeg kan derfor kun anbefale at stemme på ham til kommunevalget.

Jeg mener at Jacob er et rigtig godt emne til Herning byråd, da han igennem hans erhvervserfaring, familieforhold og en god portion sund fornuft, kan bidrage positivt til Hernings ve og vel de næste mange år, også med øjne på ydre områderne i kommunen, som efter min mening godt kan blive glemt lidt.